Info

MMA-podden

Musse Hasselvall och Andreas Utterström intervjuar svenska MMA-profiler. Hur hittar man sin plats i UFC? Går det att vara en känslig fighter? Vad händer när man slutar vara rädd i buren? Hur är det att UFC-debutera mot Cris Cyborg? Och vad händer den dag man blivit så rädd för skador att man tvingas lägga av?
RSS Feed
MMA-podden
2017
July
June
May
April
February
January


2016
December


All Episodes
Archives
Now displaying: January, 2017
Jan 26, 2017

Han såg en MMA-domare som gjorde bort sig och tänkte "det där kan jag göra bättre". I dag dömer Kevin Sataki i UFC. Här berättar han om pluggandet inför matcherna, om att vara en halv meter kortare än Stefan Struve och varför en svensk flagga var nära att ge honom sparken.

Jan 20, 2017

Att hantera en tung förlust kan vara det svåraste med MMA. När Fernando Flores intervjuas har det bara gått ett och ett halvt dygn sedan han åkte på stryk. Här berättar han om känslostormen.

Jan 13, 2017

I Sverige är vi rädda för gluten och köper inomhushjälmar till våra barn. Hur hittar man spänning i en sådan värld? Kanske genom att börja med MMA. Så var det i alla fall för Linn Wennergren.

Jan 5, 2017

Han hade drömt om UFC. Men sedan tog lusten slut. Och rädslan för skador kom. Men när Akira Corassani la av med MMA gick han in i en djup depression.

1