Info

MMA-podden

Musse Hasselvall och Andreas Utterström intervjuar svenska MMA-profiler. Hur hittar man sin plats i UFC? Går det att vara en känslig fighter? Vad händer när man slutar vara rädd i buren? Hur är det att UFC-debutera mot Cris Cyborg? Och vad händer den dag man blivit så rädd för skador att man tvingas lägga av?
RSS Feed
MMA-podden
2017
July
June
May
April
February
January


2016
December


All Episodes
Archives
Now displaying: May, 2017
May 26, 2017

Jill Holmström var 25 år när hon började med MMA. Men efter bara 1,5 år fick hon åka till VM. För det finns också fördelar med att börja med MMA senare än andra.

May 19, 2017

Få fighters tjänar stora pengar på MMA. De flesta kämpar i stället för att få ekonomin att gå ihop. Camila Rivarola berättar hur hon håller sig flytande - på väg mot UFC.

May 12, 2017

Babak Ashti, mannen bakom Superior Challenge, är en hårt prövad man. Hans arbetsuppgifter: hitta ny fighter med några timmars varsel, leta upp spårlöst försvunnen brasse och hantera fyllo som hoppar in i buren mitt under pågående gala.

May 5, 2017

Han bantade så att njurarna la av. Han var så borta på en invägning att han inte kände igen sina kompisar. Och han kommer aldrig att få ett normalt förhållande till mat. Diego "The Silencer" Gonzalez berättar om baksidan med MMA: ätstörningar och extrembantning. 

1